Noe du lurer på?
Ring oss på 98 12 44 77

Video til konfirmasjon

Konfirmasjon01 345px 72ppi

 

Ønsker du å lage en liten videokavalkade til konfirmanten?

Vi kan hjelpe deg med dette. Det første som bør gjøres er å digitalisere og overføre kassettene til harddisk. Dette er vanskelig å gjøre selv. Når kassettene er digitalisert er det lurt å se gjennom hver kassett og skrive ned hva du ønsker å få med i en videokavalkade. Som en tommelfinger-regel bør ikke kavalkaden være mer enn 10 minutter. Ta heller med mange korte klipp, enn få og lange klipp. Har du et mål om en kavalkade på 10 minutter ender du ofte opp med et resultat på 15 minutter. Det er også greit, (men er målet 15. minutter er vår erfaring at kavalkaden blir på 20-30 minutter, og da begynner det å bli for langt...)

Redigeringen kan du gjøre selv på PC eller MAC. Skal du redigere på MAC med iMovie, er det lurt at vi konverterer filene til MP4 format som er det formatet iMovie krever.

Vi kan også hjelpe deg med selve redigeringen. Da er det lurt at du har sett gjennom alle filene vi har redigert, for så å skrive ned hva du vil ha med fra hver kassett. Deretter kommer du til oss, og så sitter vi sammen og redigerer hos oss. Vi tar 270,- per påbegynte time vi bruker med redigering. Vanligvis er mye da gjort i løpet av 2-3 timer. 

Er det noe du lurer på rundt dette, er det bare å sende oss en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ringe oss på tlf 67583824. 

 

Vi leier også ut projektorer og lerret, dersom du trenger det når du skal vise frem videokavalkaden.