Scanfilm

Du er her: Home Smalfilm 8mm Singel8

Singel8

Singel8 film fra Fujifilm:

Singel8 filmer fra Fujifilm var konkurrenten til Kodak sitt Super8 system. Singel8 filmene er laget av polyester og er litt tynnere enn Super8 film. Det er derfor plass 50% mer film på rullene når filmen skjøtes over på store ruller i forhold til Super8 film. Singel8 filmer kom på grønne ruller fra Fuji sitt laboratorium når de var fremkalt.

Etter at vi mottar filmene dine går vi over dine filmer for å sjekke tilstanden. Vi sjekker hver enkelt skjøt og sjekker at filmrullen ikke er røket. Har du filmene på små ruller skjøtes disse filmene over på en eller flere store ruller uten ekstra kostnad.

Deretter renser vi filmen med kjemikalier spesiallaget for rensing av film. Dette skader ikke filmen, gir bedre farger og vi unngår urenheter i den videre prosessen. Smøringen av filmen gør den også mindre sprø, slik at filmen ikke ryker like lett under den videre prosessen. Dette vil også gi orginalfilmen bedret holdbarhet.

Vi digitaliserer filmene bilde- for-bilde på vår avanserte HD-filmscanner. Filmscanneren har perforeringsfri fremføring av filmen. Dette er viktig får få gode bilder. Hvert enkelt bilde på filmen blir automatisk justert for lys og farge. Rå-filmen lagres ukomprimert før den gjennomgår videre digital behandling av våre videoredigerere. 

Skal du ha filmen på DVD eller Blu-Ray, lages kapitler og menyer, før filmene kopieres over i riktig filformat for avspilling på vanlige Blu-ray spillere i full HD, eller DVD spillere i vanlig oppløsning. Til slutt brennes riktig antall plater og sendes tilbake til kunden.

 

Skanning til Full HD, 1080: Kun 1000,- for første film, derretter er prisen følgende: 

Pris per rull

Størrelse på rull 

Filmlengde

Spilletid

130,-

7,5 cm spole

15 meter

3 minutter

550,-

 12,7 cm spole

90 meter

18 minutter

700,-

 14,5 cm spole

120 meter

24 minutter

1000,-

 17 cm spole

180 meter

36 minutter

 

Dette inkluderer

  • Rensing og smøring
  • Skjøting av små ruller over på stor ruller 
  • Digitalisering
  • Farge og lysjustering
  • Lagret som MP4 fil i HD eller SD kvalitet, andre formater på forespørsel
  • Innkludert minnepine

 

bluray and dvd

Ønsker du filmene på DVD koster første DVD-plate 300,- deretter 100,- per kopi. 
Ønsker du filmene på Blu-Ray koster første BluRay-plate 500,- deretter 250,- per kopi.

Skal du ha filmen på DVD eller Blu-Ray, lages kapitler og menyer, før filmene kopieres over i riktig filformat for avspilling på vanlige Blu-ray spillere i full HD, eller DVD spillere i vanlig oppløsning. 

 

Gjeldende priser fra 20.mars 2018

Sample image

Send oss en  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på telefon 98 124 4 77

Åpningstider:

Scanfilm har stengt for sommeren, men kommer sterkt tilbake i august. 

Send oss en mail, dersom du ønsker å komme i kontakt med oss.