Scanfilm

Du er her: Home Smalfilm

Gi nytt liv til gamle minner!

Når du leverer inn filmer til Scanfilm, kan du være trygg på at dine filmer er i de beste hender. Etter at vi mottar dine filmer går vi over dine filmer for å sjekke tilstanden. Hver enkelt rull blir sjekket slik at det ikke finnes røkete biter, eller dårlige skjøter. Har du filmene på små ruller skjøtes disse filmene over på en eller flere store ruller uten ekstra kostnad.

Vi digitaliserer alt av smalfilmer.  Av smalfilm digitaliserer vi alle 8mm formatene som Super8, Singel8 og Dobbel8 film.  Vi tar også 16mm film med og uten lyd. Vi digitaliserer også videokasetter som VHS, VHS-C, Video8, Hi8 og Digital 8, samt MiniDV, MicroMV og Betamax og overfører innholdet til DVD eller som filer.

La ikke familiens smalfilmer og bilder ligge i skap eller loft å bli ødelagt . La oss digitalisere filmene og bildene, slik at de kan bli bevart for fremtidige generasjoner!

Det er flere mulige måter å overføre smalfilmer på. Vi har markedets kanskje mest avanserte filmscanner og digitaliserer din film bilde-for-bilde i Full HD og lagrer dette på en PC, før vi etterarbeider hver enkelt film. På denne måten får vi krystallklare bilder med riktig lys hvitballanse.

https://youtu.be/JhtbsYEfFlI

Sample image

Send oss en  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på telefon 98 124 4 77

Åpningstider:

Scanfilm har stengt for sommeren, men kommer sterkt tilbake i august. 

Send oss en mail, dersom du ønsker å komme i kontakt med oss.